eRaty Santander Consumer Bank

Składniki białkowe

Pokazuje 1 - 7 z 7 elementów
  • 10,00 zł Dostępny

    Serwatka jest to produkt uboczny wytwarzania śmietany. Uzyskiwana jest z mleka odtłuszczonego podczas produkcji twarogu. Zawiera 68% laktozy (cukier mleczny) i 13 % białka. Suchej mieszanki dodajemy dla poprawy...

    10,00 zł
    Dostępny
  • 15,00 zł Dostępny

    Nadaje się do wszystkich rodzajów mieszanek proteinowych. Ma lekko słodki smak.

    15,00 zł
    Dostępny
  • 24,00 zł Dostępny

    Z suszonych jajek otrzymujemy tak samo efektywny produkt jak klasyczne jaja. Świetnie nadają się do produkcji kulek proteinowych, gdyż wystarczy dodac tylko wody do mieszanki. Kolejną zaletą jest to, że kulki wykonan...

    24,00 zł
    Dostępny
  • 18,50 zł Dostępny

    Powstaje w wyniku przetwarzania soi poprzez usunięcie tłuszczów z substancji. W wyniku tego procesu powstaja płatki o niskiej zawartości tłuszczów, które są wykorzystywane do produkcji odtłuszczonej mąki sojowej,...

    18,50 zł
    Dostępny
  • 13,00 zł Oczekujemy na dostawę

    Mieszanka białek mlecznych i kilku innych mączek. Mieszanka wzbogacona o niezbędne aminokwasy, witaminy, substancje wzmacniające smak oraz inne dodatki. W znacznym stopniu ieszanka rozpuszcza się w wodzie.

    13,00 zł
    Oczekujemy na dostawę
  • 10,00 zł Oczekujemy na dostawę

    Gluten jest białkiem ziaren pszenicy. Jest jednym z niewielu dobrze przyswajanych roślinnych składników białkowych. Po zmoeszaniu z płynnymi dodatkami pęcznie i pochłania płyny. Gluten jest popularnym składnikiem ze...

    10,00 zł
    Oczekujemy na dostawę
  • 77,00 zł Oczekujemy na dostawę

    Wyciąg z suszonych jaj. Białko jest oddzielane od żółtka i suszone. Po wyschnięciu grudki zostają zmielone.&nbsp Zawartośc białka w Albuminie to nawet 90 %. Dodajemy głównie do produkcji kulek, świetnie nadaje...

    77,00 zł
    Oczekujemy na dostawę
Pokazuje 1 - 7 z 7 elementów